Obědy a večeře si hosté mohou vybrat ze široké nabídky jídel, polévek, předkrmů a moučníků.
V hlavní sezónu obvykle připravujeme polopenze, které se skládají ze snídaně, podávané formou švédského stolu, a večeře, která je nabízena bufetem.
Stravování je možné v hotelové restauraci, která má kapacitu 40-66 míst podle uspořádání.
V atriové kavárně s kouzelným výhledem na Bílé karpaty a údolí Luhačovické přehrady si můžete pochutnat na široké nabídce dezertů, výborné kávě a sezónních nabídkách teplých i studených nápojů!
V letních měsících je k dispozici 40 míst na přední hotelové terase, která je centrem letního dění. Během léta zde probíhají zajímavé akce, ať už se jedná o oblíbené letní grilování či hudební večery.
Nabídku z jídelního lístku kuchyně připravuje od 11:30 do 16:30.
Od 18:00 hodin je možné zakoupit si večeři formou bufetu (500,-Kč / osoba)
Poloviční porce se podávají u vybraných pokrmů (informace u obsluhy) za 70% celé porce.*
Jídla pro Vás připravují Adam Žmolík a Marcel Žmolík s kolektivem.
V BLÍZKÉM I VZDÁLENĚJŠÍM OKOLÍ HOTELU VEGA JE HROMADA PŘÍLEŽITOSTÍ KAM VYRAZIT NA VÝLET. VYUŽIJTE PROTO NAŠICH TIPŮ, KTERÉ NALEZNETE NA TÉTO STRÁNCE NÍŽE. VĚŘÍME, ŽE SI URČITĚ NAJDETE VÝLET, KTERÝ BUDE IDEÁLNÍ PRÁVĚ PRO VÁS!