Stravování
Obědy a večeře si hosté mohou vybrat ze široké nabídky jídel, polévek, předkrmů a moučníků.
V hlavní sezónu obvykle připravujeme polopenze, které se skládají ze snídaně, podávané formou švédského stolu, a večeře, která je nabízena bufetem.
Stravování je možné v hotelové restauraci, která má kapacitu 40-66 míst podle uspořádání.
Kavárna
V atriové kavárně s kouzelným výhledem na Bílé karpaty a údolí Luhačovické přehrady si můžete pochutnat na široké nabídce dezertů, výborné kávě a sezónních nabídkách teplých i studených nápojů!
Letní terasa
V letních měsících je k dispozici 40 míst na přední hotelové terase, která je centrem letního dění. Během léta zde probíhají zajímavé akce, ať už se jedná o oblíbené letní grilování či hudební večery.
MENU
Nabídku z jídelního lístku kuchyně připravuje od 11:30 do 16:30.
Od 18:00 hodin je možné zakoupit si večeři formou bufetu (500,-Kč / osoba)
Poloviční porce se podávají u vybraných pokrmů (informace u obsluhy) za 70% celé porce.*
Jídla pro Vás připravují Adam Žmolík a Marcel Žmolík s kolektivem.